طراحی و تولید مخزن استیل

مخزن استیل

طراحی و تولید مخزن استیل یکی از فرآیندهای تخصصی دراین حوزه است چرا که مخزن استیل یکی از محصولات مهم در صنعت هستند که در بسیاری از صنایع از جمله نفت، گاز، شیمیایی، غذایی و دارویی استفاده می‌شوند.

طراحی و تولید مخازن استیل با استفاده از ورق های استیل مثل ورق استیل 304 و ورق استیل 316، به دلیل مقاومت بالا در برابر خوردگی، قابلیت شکل‌دهی و زیبایی ظاهری، به یک روش پرکاربرد در صنعت تبدیل شده است. این مخازن در ابعاد متنوعی از جمله مخزن استیل کوچک و بزرگ، مخزن استیل مخروطی و… تولید می شوند و شما می توانید با توجه به کاربرد و نیاز خود برای خرید مخزن استیل 50 لیتری، 20 لیتری، 200 لیتری و…اقدام کنید.

در این مطلب سعی داریم به بررسی مزیت های مخزن استیل، همچنین فرآیند طراحی و تولید مخزن استیل با استفاده از ورق های استیل 304 و 316 بپردازیم. اگر به دنبال اطلاع از نحوه خرید و قیمت مخزن استیل هستید، ادامه مطلب را از دست ندهید.

مراحل طراحی مخزن استیل

1- تعیین ابعاد مخزن : در این مرحله، باید ابعاد مخزن از جمله قطر، ارتفاع و ضخامت ورق‌های استفاده شده تعیین شود. این ابعاد باید با توجه به نیاز صنعتی و فضای موجود در محل تولید، تعیین گردد.

2- تعیین ضخامت ورق‌ها: در این مرحله، با توجه به فشار داخلی مخزن و نوع مایع یا گازی که در آن قرار دارد، ضخامت ورق‌های استفاده شده در تولید مخزن تعیین می‌شود. برای مواد خورنده، مثل اسیدها و بازها، ورق های استیل 316 پیشنهاد می‌شود.

3- طراحی پایه و روسازی: پایه مخزن باید طوری طراحی شود که بتواند وزن مخزن را تحمل کند. همچنین، روسازی باید به گونه‌ای باشد که از خوردگی و سایش جلوگیری شود.

4- طراحی درب و لوله‌های ورود و خروج: در این مرحله، درب مخزن استیل و لوله‌های ورود و خروج برای مایع یا گازی که در مخزن قرار دارد، طراحی می‌شود. این قسمت‌ها باید به گونه‌ای باشند که از خوردگی جلوگیری شود و به راحتی تعویض شوند.

مراحل تولید مخازن استیل

1- برش ورق‌ها: در این مرحله، با استفاده از دستگاه‌های برش، ورق‌های استیل به ابعاد مورد نظر برش می‌خورند.

2- خم کردن ورق‌ها: پس از برش ورق‌ها، با استفاده از دستگاه‌های خم کردن، ورق‌ها به شکل مورد نظر خم می‌شوند.

3- جوشکاری ورق‌ها: در این مرحله، ورق‌های خم شده با یکدیگر جوش داده می‌شوند. جوشکاری با استفاده از دستگاه‌های جوشکاری برقی یا گازی صورت می‌گیرد.

4- روسازی: پس از جوشکاری ورق‌ها، روسازی برای جلوگیری از خوردگی و سایش صورت می‌گیرد.

5- نصب پایه: در این مرحله، پایه مخزن نصب می‌شود. پایه باید به گونه‌ای باشد که وزن مخزن را تحمل کند.

6- نصب درب و لوله‌های ورود و خروج: در این مرحله، درب مخزن و لوله‌های ورود و خروج نصب می‌شوند.

7- تست فشار: پس از تکمیل تولید مخزن استیل، با استفاده از دستگاه‌های تست فشار، مخزن تست شده و اطمینان حاصل می‌شود که هیچ نشتی وجود ندارد.

مخزن استیل چه مزیت هایی دارد؟

محافظت دربرابرخوردگی : فولاد زنگ نزن مخزن، باعث ایجاد مقاومت بالا دربرابر خوردگی و اکسیداسون می شود.

مقاومت بالا دربرابر خوردگی: مخزن استیل با دربرابر خوردگی های شیاری و سایشی مقاومت بالایی دارد و با توجه به انعطاف پدیری که دارد برای جوشکاری بسیار مناسب است.

قابلیت حمل و نقل و جابه جایی: مخزن استیل با توجه به اینکه سبک هستند جابه جایی و حمل و نقل راحتی دارند.

طول عمر بالا: یکی از مزیت های مخزن استیل طول عمربالای آن است که موجب شده تعمیرات آن کمتر باشد و باعث صرفه جویی در هزینه ی شرکت ها شده است.

قابلیت بازیافت و بهداشتی : مخازن استیل 70 % قابلیت بازیافت دارند و با توجه به بی اثر بودن استیل، در صنایع غذایی و دارویی بسیار کاربردی هستند.

چطور قیمت مخزن استیل را محاسبه کنیم؟

به طور کلی پارامترهای بسیاری در قیمت مخزن استیل تاثیرگذارند که در ادامه به بررسی مهمترین های آن میپردازیم.

  • هزینه ورق استیل: یکی تاثیرگذارترین پارامتر در قیمت مخزن، نوع ورقی است که در ساخت آن استفاده شده. برای مثال مخازنی که با ورق 316 ساخته شده باشند گرانتر از مخازنی هستند که با ورق 304 تولید شده باشند.
  • وزن ورق: طبیعتا هرچه وزن ورق مخزن سفارشی بیشتر باشد، برهزینه آن تاثیرگذار است.
  • کشور سازنده ورق: کیفیت و کشور تولید کننده ورق استیل بر قیمت آن تاثرگذار است. برای مثال ورق استیلی کره ای و یا تایلندی به دلیل با کیفیت تر بودن از نمونه هندی، قیمت بالاتری دارد.
  • کم کربن بودن ورق استیل: کم کربن بودن ورق استیل نیز در قیمت آن بی تاثیر نیست. ورق های استیل L یا همان ( Low Carbon ) مقدار کمی گران تر از نمونه های معمولی هستند.
  • تخصصی تر بودن طراحی: هرچقدر فرآیند طراحی مخزن استیل تخصصی تر باشد، باعث افزایش قیمت مخزن استل خواهد شد.

نحوه سفارش و خرید مخزن استیل به چه صورت است؟

در صورتی که به دنبال سفارش و خرید مخزن استیل هستید می توانید با شماره های موجود در سایت تماس گرفته و از مشاوره رایگان کارشناسان ما بهره مند شوید. بعد از مشاوره با کارشناسان می توانید اقدام به ثبت سفارش خود کنید.

نتیجه گیری

طراحی و تولید مخزن استیل با استفاده از ورق های استیل 304 و 316، به دلیل مقاومت بالا در برابر خوردگی، قابلیت شکل‌دهی و زیبایی ظاهری، به یک روش پرکاربرد در صنعت تبدیل شده است. مراحل طراحی و تولید مخازن استیل شامل تعیین ابعاد، ضخامت ورق‌ها، طراحی پایه و روسازی، طراحی درب و لوله‌های ورود و خروج، برش ورق‌ها، خم کردن ورق‌ها، جوشکاری ورق‌ها، روسازی، نصب پایه، نصب درب و لوله‌های ورود و خروج و تست فشار هستند. با رعایت استانداردهای لازم در طراحی و تولید مخازن استیل، امکان استفاده بلندمدت از این محصولات فراهم می‌شود.

در صورتی که در خصوص طراحی و تولید و یا قیمت مخزن استیل سوالی دارید، اینجا بپرسید.

5/5

ثبت دیدگاه

لطفا همه ی قسمت ها را تکمیل کنید.